» Wedstrijdverslagen Zelos DA 1
Seizoen 2010/2011
Eefde dames 1 – Zelos dames 1: 

Vandaag hadden we een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. We speelden tegen Eefde dames 1, die eveneens ongeslagen waren. Deze tegenstander is vorig jaar halverwege het seizoen van de 3de klasse na de 4de klasse teruggegaan, vanwege blessures en zwangerschappen. Dit jaar verwachten we dus weer een sterke ploeg. Om 11:30 zou de wedstrijd beginnen, dus we moesten vroeg uit bed. Toen we eenmaal aankwamen waren we binnen “no time” omgekleed en op het veld om ons goed voor te bereiden.

De wedstrijd begon, onze trouwe supporters/geblesseerde medespeelsters zaten massaal langs het veld om ons aan te moedigen.

Deze hele spannende wedstrijd begon relatief gelijkwaardig. Ondanks dat wij de vorige wedstrijd gewonnen hadden met 7-0 viel het ons nu toch zwaar.

Gelukkig scoorden wij wel de openingstreffer na 16 minuten, en na de 17de minuut stond het al weer 1-1 door een strak geplaatst schot in mijn verre linker hoek. Helaas… Het spel begon wat nerveuzer te worden en we waren eigenlijk net elke keer een stap te laat. Toen tot overmaat van ramp ook nog de 1 – 2 viel was er zoals Nancy duidelijk maakte een gebrek aan overtuiging. Desondanks bleven we vechten voor wat we waard waren en scoorde Kelly ook de 2de goal van onze kant. De keepster van Eefde had de bal losgelaten en dat bleef natuurlijk niet ongestraft!.

Na de rust gingen we met wat meer overtuiging verder, we moesten en zouden winnen! We bleven doorzetten en in de 53ste minuut beloonde dat doorzettingsvermogen zichzelf. Kelly schoot op aangeven van Miriam (geloof ik)  snoeihard de 3 – 2 binnen. Daarna bleven we volhouden, want de aanhouder wint tenslotte. We hadden nog een paar mooie kansen die helaas niet benut werden. Ook Eefde vocht voor wat het waard was en dat hebben we geweten, want een aantal “paniekmomenten” hebben we zeker meegemaakt. Wij konden echter onze voorsprong behouden. Grote vreugde heerste onder de dames van Zelos toen de scheidsrechter affloot. Dit was een belangrijke overwinning en we bedanken Lynn en Jet van de meisjes A voor de onmisbare hulp die zij geweest zijn in deze wedstrijd.

 

Miriam:                                               16 goals
Kelly                                                     11 goals
Debbie:                                               4 goals
Liza, Marniek, Lonneke,:               3 goals
Annelie:                                              2 goals
Linda, Ellen, Anne, Suus, Lynn:          1 goal


Zelos dames 1 – csv Apeldoorn dames 2; 8-0

We moesten vandaag op de herfstachtige dag aantreden tegen csv Apeldoorn. We hebben hier niet zulke goede ervaringen mee, denkend aan de uitwedstrijd van vorig seizoen waar we niet gerespecteerd werden. Dames 1 van de tegenstander was vrij, dus we verwachtte een sterke ploeg op het veld. Wij zelf waren maar met 10 man, aangezien Liza geopereerd is, Anouk ziek, Anne op vakantie, Linda ook, Debby geblesseerd en Ellen ook. We waren dan ook erg blij dat Lynn, Lonneke en Sarah bereid waren om twee wedstrijden te voetballen.

De opstelling:

Goal:                     Sharon

Verdediging:      Marniek, Nancy, Anne-Marije & Hannie

Middenveld:      Tineke, Anne, Sarah & Suzanne

Aanval:                 Miriam & Kelly

Wissels:                Lynn & Lonneke.

 

De wedstrijd begon met vooral aanvallen van onze kant, waarbij Apeldoorn soms ook aanvallen maakten. We kwamen er snel genoeg achter dat Apeldoorn minder goed waren, al waren er een aantal goede spelers van hun op de as. Daarnaast moesten wij meerdere malen oppassen voor onze benen, omdat de tegenstander nog wel eens te laat kon zijn. Door een goede opgezette aanval, scoorde Miriam na ongeveer 20minuten. Hierbij kon de keepsters de bal niet meer goed raken.

1-0 bleef het even, waarbij wij geluk hadden dat de tegenstander onderkant lat en daarna lijn raakte en dat ze vervolgens een overtreding maakten. Een 1-0 voorstand is niet ‘safe’, dus vonden we dat we dit voor rust moesten uitbereiden. Dit gebeurde: Kelly speelde twee maal de verdediging uit, waarna ze de keepster passeerde. Hierdoor gingen we met 3-0 de rust in.

 

Na rust kwamen Lynn en Lonneke in het veld. Door wat frisse wind konden we verder gaan met ons aanvallende spel. De tegenstander werd vermoeider en ze raakten geblesseerd. Daarbij kwam er voor hun bij dat ze geen wissels hadden, waardoor wij meerdere malen met een man meer kwamen te staan (wat niet wil zeggen dat dit makkelijker voetbalt). Bij ons waren mooie acties te zien, gecombineerd spel en de vrije man proberen te vinden. Dit resulteerde in vele kansen en gelukkig ook in 5 doelpunten. De volgorde, poeh, dat is lastig. Miriam liep er één naar binnen uit een voorzet van Lonneke. Lynn schoot er één uit de lucht, ook uit een voorzet en Kelly schoot er ook nog eens drie binnen. Daarbij werd één aanval opgezet uit het rechterbeen van Hannie, die een mooie pass gaf naar rechtsbuiten. Het blijkt dus dat je met je zwakke been ook kan schieten!

De tegenstander werd uiteindelijk geďrriteerder, waarbij wij alleen maar meer voor onze ledematen moesten gaan oppassen, waarom eigenlijk? Ze stonden toch al achter!

Tegen 16.45uur blies de scheids drie maal op zijn fluit om de wedstrijd te beëindigen met een 8-0 eindstand. Op naar Eefde dames, ons volgende doel, de belangrijke wedstrijd.

 

Miriam:                                                16 goals
Kelly                                                       8 goals

Debbie:                                                 4 goals
Liza, Marniek, Lonneke,:                      3 goals
Annelie:                                                2 goals
Linda, Ellen, Anne, Suus, Lynn:          1 goal

Oeken Da 1 – Zelos Da 1

Zaterdagmiddag, weer tijd voor voetbal. Deze zaterdag gingen we naar Oeken. Ik had werkelijk geen idee wat te verwachten, Oeken was nieuw voor mij. Mij werd verteld dat deze tegenstander uit de 3de klasse komt. Spannend dus!

Bij aankomt op het veld merkten we al dat ook de dames van Oeken serieus genomen werden. Ze werden onthaald met een leuk muziekje en er was een gezellige/(natuurlijk) zeer geconcentreerde sfeer op het veld. Er viel me nog iets op toen we van helft moesten wisselen vanwege de zon (wij verloren de tos). Ik kwam de keepster van Oeken tegen, die mij een veel plezier toewenste. Het leek mij een leuk team om tegen te spelen.

De wedstrijd begon, ons spel was slecht, passes waren half, we waren elke keer een stap te laat en tot overmaat van ramp kwamen ook nog met 0 – 1 achter. Ik was namelijk zo handig om een keeperbal recht in de voeten van een van de Oekense dames te schieten, die vervolgens de bal over mij heen lobte. Dat was een enorme domper voor mij en waarschijnlijk voor iedereen. Het was echter ook de figuurlijke schop onder onze kont, die we nodig hadden om weer op gang te komen. Ons spel begon te lopen, Kelly schoot er toen ook de 1 - 1 in. En nog geen 15 minuten later lagen ook de 2 – 1 (Annelie) de 3 – 1 (Miriam) en de  4 – 1 in het net bij de Dames van Oeken. De 4-1 die gescoord werd door Anne, was een prachtig keihard schot, dat hoog in de verre hoek van de Oekense keepster belandde. Overigens waren de andere goals ook stuk voor stuk prachtig geplaatst en netjes uitgespeeld.  Aan het eind van de 1ste helft zakten we weer in, het fluitje van de rust werd dan ook zeer gewaardeerd.

Ook de tweede helft gaf de ploeg uit Oeken nog geen centimeter mee, ze waren bereid voor of eigenlijk tegen elke goal te knokken. In dit opzicht was deze tegenstander ook een stuk sterker dan de elke andere tegenstander die we dit seizoen zijn tegengekomen. Ons spel in de 2de helft was niet meer zo spectaculair als in de eerste helft. Bij vlagen was ons spel briljant, waarna het ook heel snel weer inzakte. Ondanks dat scoorde we nog 4 maal. De 5-1 en 6-1 waren van Miriam, de 6-1 was van Suus en ook de laatste goal was wederom van Miriam, onze nieuw ontdekte aanvalster.

Als laatste wil ik graag kwijt dat ik dit een enorm prettige wedstrijd vond om te spelen, gezellig spel, geen slachtoffers van voetbalgeweld, helaas wel een paar ongelukken door vermoeidheid en geklungel. Toch heb ik genoten en ik heb nu al zin in de komende wedstrijd  tegen de dames van CSV Apeldoorn.

Miriam:                                               14 goals
Debbie:                                               4 goals
Liza, Marniek, Lonneke, kelly:    3 goals
Annelie:                                               2 goals
Linda, Ellen, Anne, Suus:              1 goalVerslag Zelos Da 1- ASZV Da 2

Opstelling:

Goal: Sharon

Verdediging:  Nancy, Hannie,, Anne- Marije en  Anouk


Middenveld:Annelie, Anne  en Suus

Aanval Miriam,Kelly en Linda

Wissels : Marniek, Tineke en Ellen


Op 02 oktober stond het 4e competitieduel tegen ASZV Da 2 op het programma. Een ploeg waar we altijd moeite mee hebben, met name vanwege hun stugge spel.

De doelstelling voor dit seizoen is ongeslagen kampioen worden, dus ook deze wedstrijd was weer van groot belang.  We begonnen goed aan de wedstrijd. Al vrij snel kon Kelly door een mooie actie de 1-0 binnen schieten. ASZV kwam de eerste helft niet echt in de wedstrijd en creëerde gelukkig ook niet veel kansen. Wij deden dit volop, maar het resulteerde nog niet in vele doelpunten. Gelukkig schoot Miriam (onze nieuw ontdekte spits) wel nog voor rust de 2-0 en 3-0 in het netje van de tegenstander.

Na de rust begonnen we erg rustig aan de tweede helft en denderde we helaas niet door om ons doelsaldo te verhogen. Dit had eigenlijk wel gemoeten, omdat we de hete adem van Eefde in onze nek voelen. Het tempo lag in de tweede helft erg laag. Het begon flink te regenen en je merkte dat beide ploegen er niet meer keihard voor gingen. Gelukkig wist Miriam nog wel een keer het doel te vinden en schoot keurig de 4-0 binnen. De tweede helft was verder niet om over naar huis te schrijven, dus ik laat het hier dan ook maar bij.

Weer 3 punten binnen, maar geen beste wedstrijd. Gelukkig hebben we zaterdag tegen Oeken weer de kans om flink aan ons doelsaldo te werken. Dus dames, laat vrijdag de roseetjes maar staan en we gaan er weer flink tegen aan J!


Miriam:                            10 goals
Debbie:                            4 goals
Liza, Marniek, Lonneke:  3 goals
Kelly:                                2 goals
Linda, Ellen, Annelie:      1 goal


Zelos dames 1 – Zutphen dames 2:

Deze week stond al weer onze 3de competitie wedstrijd op het programma, dit keer speelden we tegen de dames van FC Zutphen. Van deze dames hebben we in de afgelopen twee jaar drie keer gewonnen. Maar zoals altijd is het belangrijk dat je de tegenstander niet onderschat. Toen het team van Zutphen arriveerde vond ik dat het een relatief jong team was dit jaar, nu zag ik ook op de website van Zutphen dat zij nog een 3de damesteam hebben opgericht dus kan ik me voorstellen dat er een aantal meisjes doorgeschoven zijn naar de dames.

De wedstrijd begon voor ons goed, want na een paar minuten had Miriam de eerste goal al geschoord. Helaas zakte ons spel hierna een beetje in. De tegenstander kon vervolgens tot drie keer toe een hoekschop nemen bij ons goal, waarvan er een nog bijna gescoord werd ook.

Gelukkig is dat niet gebeurt, maar over ons spel in de eerste helft ben ik zeker niet te spreken.

Miriam besloot aan het eind van de eerste helft dan ook maar om de 2-0 in de touwen te schieten, wat al iets meer zekerheid gaf.

In de rust hebben we onze onvrede over de eerste helft geuit en we gingen weer het veld op vastbesloten ons doelsaldo nog wat op te krikken.

Dit gebeurde ook want Annelie dribbelde in haar eentje die man van de tegenstandsters uit en scoorde met een vernietigend schot op goal de 3-0. Ook Liza en Debbie deden nog een duit in het zakje en maakt het op deze manier 5-0.

De 6-0 kwam van Linda, die de bal vanaf de zijkant van het veld over de keeper in de verre bovenhoek schoot, een prachtgoal wat mij betreft.

Als aller laatst scoorde de tegenstandsters nog een eigen goal.. en zo eindigde deze wedstrijd in een 7- 0 overwinning voor ons.


Zelos Da 1 – CJV’ers Da 2:

Afgelopen zaterdag was het weer zover, we mochten aantreden voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Na drie bekerwedstrijden en een aantal trainingen met onze nieuwe trainer Han hoopten we goed voorbereid te zijn op de CJV’ers .

Vorig seizoen hadden we gewonnen van de CJV’ers, met een redelijke voorsprong, maar aangezien je nooit weet wat je te wachten staat gingen we geconcentreerd de wedstrijd in.

Na nog geen halve minuut lag de bal al in de touwen, met dank aan Liza en natuurlijk de rest van de spelers die meegeholpen heeft om die aanval op te bouwen.

Al snel was duidelijk dat we deze wedstrijd in onze zak hadden toen Kelly de 2-0 maakte en Miriam en Marniek  ook nog een goaltje meepikte voor rust.

Na een korte rust, gingen we vol goede moed het veld weer op, vastberaden om ons doelsaldo is een beetje op te hogen.

Dit lukte ons dan ook aardig want er werden nog zes goals gescoord. De 5-0 was voor Miriam, de 6-0 voor Liza en de 7-0 voor Ellen, die een vreugdesprongetje maakte om haar eerste goal van het seizoen te vieren.

Miriam tikte vervolgens de 8 en 9-0 in het goal van de tegenstanders en Debbie besloot om met haar goal de dubbele cijfers in te gaan 10-0 was de eindstand van deze wedstrijd.

Met deze uitslag staan we voorlopig op de tweede plaats, achter SP Eefde dat met 19-0 van Veluwse Boys won.

Miriam:                 4 goals

Liza:                       2 goals

Kelly:                     1 goal

Marniek:               1 goal

Ellen:                     1 goal

Debbie:                  1 goal


Komende week spleen we uit tegen DZSV Da3.Wedstrijdverslagen seizoen 2009/ 2010

Skvw dames 1 – Zelos dames 1:

Een moeilijk verslag om te schijven en misschien ook niet al te leuk om terug te lezen. Maar ik schrijf het toch, omdat verliezen helaas ook bij voetbal hoort. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd na een lange winterstop, wij hadden wel getraind, maar beperkt door het slechte weer, een handicap die de dames van Skvw echter ook hadden. We moesten ‘s ochtends al lekker vroeg bij Zelos zijn om compostbriefjes op te halen. De spanning hing toen al in de lucht, want dit was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De zenuwen zaten er bij mij persoonlijk ook al behoorlijk in. Toen was het eindelijk tijd om te vertrekken en een poosje later stonden we op het veld , wat helaas behoorlijk verwoest was door het slechte weer.

De eerste tien minuten van de wedstrijd zijn moeilijk te beschrijven, in die tien minuten kregen we namelijk 2 doelpunten tegen. De eerste mogelijkheid die skvw kreeg  was uit een corner, deze werd  benut en bijna voor ik me realiseerde dat er geschoten was, lag de bal al in de touwen. De tweede goal werd vlak onder de lat doorgeschoten, ondanks dat ik de bal wel aanraakte belande ook deze bal achter mij in de touwen. Toen hadden we er natuurlijk allemaal flink de balen van (ik in ieder geval wel) maar goed je moet door. En we bleven doorgaan, we gingen met een 2-0 achterstand de rust in.

In de rust waren we het toch wel met elkaar eens dat we dit niet hoefde te verliezen, omdat de dames van skvw twee keer snel tussen onze verdediging doorkropen en scoorden, maar eigenlijk helemaal niet zoveel beter speelden dan wij. In de tweede helft beseften we dat we toch maar in de aanval moesten gaan, dat deden we door Anne vrij te laten spelen op het middenveld. Dan moesten de aanvallers van skvw maar wat meer ruimte krijgen. Dit werkte goed, want op een gegeven moment kwam dan toch de verlossende 2-1 met dank aan Kelly en als ik heb mij goed herinner was het Anne die de bal zo mooi diep gaf. Wij kregen weer hoop en de speelsters van skvw werden moe. De verdediging kreeg het echter ook steeds drukker achterin omdat Anne meer vrij speelde. Nancy zat er echter elke keer op tijd bij een ook onze beide vleugelspeelsters Anne-Marije en Hannie  zaten zoals afgesproken netjes strak op hun man. Als ze dan de hele verdediging gepasseerd waren, dan moesten de dames van skvw nog langs mij op. We hebben het als achterhoedde eigenlijk goed opgelost samen, totdat er een vrije trap werd gegeven in de buurt van de 16 meter. De bal ging over mijn muurtje heen en was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om te pakken, maar goed fouten gebeuren en helaas maakte ik deze wedstrijd een domme fout en belande de bal wederom in ons goal. 3-1 achter. Dit was natuurlijk voor iedereen een enorme domper, maar toch gingen we er nog voor. We scoorden toen ook de 3-2, volgens mij was het Annelie die de bal richting goal schoot, de keepster had de bal en liet de bal ook weer los. Toen was Tinneke daar om de bal keihard achter in het net te schieten. Wij bleven hopen en knokken voor toch op zijn minst een gelijk spel, maar de scheidsrechter maakte het ons niet makkelijk. In mijn ogen heeft hij toch een aantal keer fikse overtredingen van de dames van skvw genegeerd. Maar gebeurd is gebeurd, zo eindigde de wedstrijd. We hebben verloren, maar we geven de moed niet op, we blijven er gewoon voor gaan dit seizoen en we zorgen dat we alle andere wedstrijden winnen.

 

Wedstrijdverslag Zelos da1- Sc Rijssen 28 november 2009 

In de eerste bekerronde moesten we aantreden tegen Sc Rijssen. Een ploeg uit de 4e klasse zaterdag, waar we verder weinig van af

wisten. We willen dit jaar
erg graag de dubbel pakken en moesten dus gewoon van ons eigen spel uitgaan. Met wederom maar één wissel begonnen we iets wat gespannen aan de wedstrijd.

Het begin van de wedstrijd was dan ook een beetje aarzelend. We zaten niet goed in het spel en er onstond een groot gat tussen de voorhoede en verdediging. Annelie rende wederom de longen uit haar lijf, maar gelukkig kan ze dat als de beste. We waren wel de betere ploeg en dit resulteerde ook in steeds meer kansen. Uiteindelijk schoot Kelly vernietigend op het goal. De keeper had moeite met de bal waardoor ze hem los liet en Suzanne deze prima kon in schieten. 1-0 voorsprong. De Rijssende dames werden met de minuut geďrriteerder wat zich uitte door veel gescheld en geschop. Onder andere Linda en Anne werden niet gespaard. We bleven, ondanks hun gezeur en gemekker, goed in ons eigen spel. Aan het eind van de eerste helft werd het gezeur van de Rijssende dames (nou ja, dames?) steeds meer gericht op de scheids. De scheids greep na herhaaldelijk gescheld in en stuurde een van de dames van Sc Rijssen er 5 minuten uit om af te koelen. Daarbij kwam wederom een scheldkanon van jewelste los. Suzanne vroeg op haar uiteraard keurige manier, of het niet wat minder kon. Nou, dat heeft ze geweten. Van twee kanten werd ze letterlijk aangevallen door de licht, hysterische dames van Sc Rijssen. De scheids gaf terecht twee rode kaarten en floot de eerste helft af.

De tweede helft moesten we dus voetballen tegen 9 man/vrouw. Uit ervaring eerder dit seizoen wisten we dat dit niet gemakkelijk zou worden. Na de hele vechtpartij uit de eerste helft konden we deze wedstrijd natuurlijk niet verliezen. We begonnen onrustig aan de tweede helft. Zij speelden met 9 man beter dan met 11 en we moesten onze concentratie weer terug pakken. Gelukkig stond Tineke scherp na een goede corner van Rianne en tikte de 2-0 binnen. De tweede helft verliep verder rustig maar de concentratie was er letterlijk ‘uitgetrapt’.

Deze memorabele wedstrijd vergeten we vast niet snel. Gelukkig hebben we ondanks de gekke, eerste helft drie punten gepakt en zijn we wederom een ronde verder in de beker.


Zelos dames 1 – DZSV dames 2/3

Vandaag mochten we weer aantreden, deze keer tegen DZSV. Deze dames hadden ons echter al opgebeld, of de wedstrijd misschien verplaatst kon worden. Het 3de team had namelijk nog maar 6 mensen, de rest was allemaal geveld door de mexicaanse griep. Toch is besloten om de wedstrijd door te laten gaan, met een aantal speelsters van DZSV 2. We wisten niet wat we van dit team konden verwachten.

We begonnen met goede moet en veel inzet, wat zich duidelijk uitbetaalde. De eerste keer dat we richting de helft van DZSV gingen maakte een van de verdedigsters hens. Ze stelden nog wel een muurtje op, maar Anne Brinkman schoot die bal er prachtig overheen tegen de binnenkant van de paal 1-0. Niet veel later kwam er een voorzet, Kelly raakte de bal, die mooi in de netten landde. De laatste goal voor de rust kwam van Tineke, die op de keeper afging en haar met een mooi schot passeerde. Dus gingen we met 3-0 de rust in.

Tijdens de rust kregen we te horen dat het spel goed liep, maar dat we bij vlagen iets minder speelden.

Na rust gingen we er weer helemaal voor, de tegenstander, kwam echter niet meer vooruit. Ze hadden het wel gezien, voor hun vielen geen punten meer te behalen. We konden lekker rondtikken. De 4de goal was wederom van Kelly. De 5de goal van mooi ingetikt van Debby.

Kelly kon er echter nog geen genoeg van krijgen en maakte nog twee goals, waardoor deze wedstrijd eindigde in een 7-0 overwinning voor ons.Ga zo door dames!Wedstrijdverslagen seizoen 2008/ 2009
 
“Het Vrouwelijke Oranje van Zelhem” strandt op De Zweef in kwartfinale KNVB Bekertoernooi.


Op woensdagavond 22 april stond alweer een wedstrijd op de druk bezette competitieschema van onze Damesselectie. Ditmaal een thuiswedstrijd tegen het uit Nijverdal afkomstige De Zweef DA1. Een goede tegenstander die het goed doet in hun 4e klasse zondagvoetbal.

Ze staan tweede in de competitie met nog volop titelkansen.

Waar de Zelos-Dames na de winterstop aan ware opmars bezig zijn is een feit.

Er werd slechts eenmaal verloren van de nummer twee DZSV en de rest werd gewonnen. Helaas staan we derde een plek die ons niet past gezien de titelaspiraties voorafgaand het seizoen.

Ook koploper DZC’68 uit Doetinchem moest het ontgelden en werd met een terechte 2-1 nederlaag getrakteerd (in Doetinchem !!!!) wat overigens hun enige nederlaag is tot op heden.

In het KNVB Bekertoernooi wonnen de Dames ook zeer overtuigend hun wedstrijden die door veel publieke belangstelling werden gewonnen in Kilder (0-5) en in Varsseveld (1-6). Waar eerder in de voorrondes Wolversveen, Ruurlo en Halle er niet aan te pas kwamen.

We zijn dit jaar nog niet door een team van het kastje naar de muur gestuurd maar hebben het zelf op een aantal cruciale momenten laten afweten en over competitievervalsing maar te zwijgen.(Het opstellen van bijna geheel 1e elftal in plaats van het 2e elftal in Zutphen)

De bekerwedstrijd tegen De Zweef was een echte thriller zowel op als buiten het veld. Na een stormachtig begin van beide teams werd het al snel duidelijk dat er deze avond geen cadeautjes werden weggeven en er werd gestreden voor een plek in halve finale.

Helaas moesten we deze wedstrijd het zonder doen met het vaste spitsenduo Mariska (Nierbekkenontsteking )& Kelly ( Stage Engeland). Want die hebben er dit seizoen toch gezamenlijk flink op los gescoord. Een flinke aderlating. Maar toch begonnen we lekker aan de wedstrijd en stonden we al na 11 minuten op voorsprong door een hard en geplaatst schot van spits Debby waar eerder een aantal doelpogingen van beide teams precisie misten.

Niet veel later beet de Zweef terug en scoorde de gelijkmaker en werden de Zelhemse Dames af en toe verdedigend in verlegenheid gebracht. Sommige noodacties werden gebruikt en ook bestraft door de correct leidende scheidsrechter Dhr. Fukking van de KVNB. Dit resulteerde dan ook niet veel later in een 2-1 achterstand die we de laatste tijd toch niet gewend zijn. Dit wilden we en konden we niet accepteren. Na een aantal spelers op de op dat moment juiste plek te hebben neergezet ging het weer beter en herpakten we ons en de gelijkmaker hing al heel lang in de lucht.

En ja hoor daar was het loon naar werken. Liza kreeg de bal op het juiste moment voor haar voetje en schoot de bal vol emotie tegen de touwen 2-2.

Na 79 minuten voetbal was iedereen helemaal op zowel geestelijk als lichamelijk. We hebben helaas Wendy geblesseerd het veld zien verlaten per brancard dat bij iedereen als een klap voor de kop aankwam. We hebben met het elftal de koppen bij elkaar gestoken en afgesproken om de laatste 11 minuten schandalig hard te werken voor elkaar. Voor Wendy, voor de hereniging van het Killersduo Mariska&Kelly (laatstgenoemde zou terugkeren van stage bij eventuele finale) maar zeker voor iedereen die ons “Het Vrouwelijke Oranje van Zelhem” het hele jaar hebben gesteund onze supporters.

Na de officiële speeltijd kwamen er de gevreesde strafschoppen toch aan te pas.

We hebben van alles gezien dat thuis hoort in zo’n serie en helaas maakten wij het verhaaltje compleet door er één meer te missen dan de Zweef zodat wij helaas uitgeschakeld zijn maar wel geschiedenis hebben geschreven binnen de clubhistorie van ZSV Zelos Dames.

Dames “Het Vrouwelijke Oranje van Zelhem” en dan bedoel ik de gehele selectie. We kunnen trots zijn op elkaar en hebben iedereen laten zien dat we goed en leuk voetbal kunnen spelen en als team voor niemand onder hoeven te doen in het Gelderse Damesvoetbal in de 4e of 5e klasse.

Bedankt voor jullie inzet en breng het seizoen tot een goed einde met en voor elkaar !!

We mogen trots zijn op hetgeen wat we bereikt hebben. En wensen de dames uit Nijverdal nog veel succe in de beker!

 

 


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Website aangemaakt per:

  • Deze site is aangemaakt op 08/01/2008.

Gastenboek

  • Laat ook eens een bericht achter in ons gastenboek links bovenaan deze pagina. Klik op gasten en typen maar...

Algemene website zelos

  • Bekijk ook eens de algemene website van Zsv Zelos. www.zsvzelos.nl

Copyright 2002-2017